Îngerii s-au mirat

Răsfoiește
35,00 LEI
Autor
Mihai Oara
Traducător
Cristina Matilda Vănoagă

Îngerii s-au mirat ne prezintă episoade misterioase din istorie, așa cum sunt ele văzute din perspectiva îngerilor. Aceștia sunt trimiși de Dumne­zeu pe pământ, într-o înfățișare omenească, pentru a dirija într-un mod subtil și aproape insesizabil direcția istoriei. Ei nu folosesc puteri supra naturale, ci doar înțelepciunea cu care au fost înzestrați de Creator.

Istoria este plină de evenimente misterioase, pentru care istoricii profesioniști nu au explicații sigure. De ce Attila, după ce cucerise o parte din Europa și se îndrepta spre Roma, după întâlnirea cu papa Grigore și-a întors ostile înapoi spre Pannonia? Cum a ajuns Constantin, fiul nelegitim al fetei unui hangiu, să devină împăratul Imperiului roman? De ce s-au retras mongolii din Europa, când păreau de neînvins? Ce i-a făcut pe cei trei magi din Partia să întreprindă o lungă călătorie pentru a aduce daruri unui prunc? De ce ultimul Constantin a refuzat să-și părăsească orașul asediat și a preferat să moară în luptă?

Înțelepciunea de nepătruns a lui Dumnezeu și puterea Lui se mani­festă în cursul istoriei și în puterile universului, în ridicarea și căderea imperiilor și în mișcarea miliardelor de stele și galaxii. La vederea lor, îngerii rămân uimiți.

Anul apariției
2023
ISBN
978-606-509-566-3
Format
13,5 x 20,5 cm
Copertă
necartonată
Număr de pagini
406